ahoj všem , chtěl bych se zeptat na reference Austrian Airlines . Chceme s nimi letět v zimě na Srí Lanku . Koukal jsem na jejich stránky ohledně rezervace sedaček . Chtějí za každého skoro 800 Kč za výběr sedačky. Je nějaká šance , že třeba měsíc před odletem to otevřou a výběr bude bezplatný ? Nerad bych seděl v uspořádání 2-3-2 uprostřed  .

Austrian Airlines

Založil ve fóru Letecké společnosti

Máte prosím zkušenosti, jak moc Austrian hlídá váhu příručních zavazadel? Váží je v Praze nebo Vídni? Díky 

0 Citovat

Vubec. pokud to od pohledu nevypada jako almara.

1 Citovat

Ve Vídni nám je dávali do klece, ale měli jsme na chlup přesně povolený rozměr, takže dobrý. 

0 Citovat

Rozměr mám v pohodě, jen váhu mám přes. 

0 Citovat

Lehce přes jsme měli určitě taky;-)

1 Citovat

Nam dali na vyber, ze ak chceme mozme si prirucne zdarma odbavit. Tak sme vyskusali. Na ceste do Valencie o kilo navyse, naspat kazdy viac ako 2 kila navyse, a nikto nic neriesil.

1 Citovat

Zdravím, má někdo zkušenost s letem Austrian s B 767-300? Zvažuji let VIE - YUL - SJO.  a trochu mě děsí let  tímto 26 let starým flígrem. Díky za případné info. Aleš

0 Citovat

Letěl jsem ten samý routing loni. Tedy éro bylo o rok mladší a let naprosto vše v OK (letadlo, posádka). Mnohem horší je ta část s Air Canada (nic zdarma, rozesazení, otrávená posádka)

0 Citovat

Díky moc za odpověď. Ono letět skoro 6 hodin v A 220  z YUL-SJO taky nic moc. Asi dám raději Filipíny s China Southern  nebo s China Airlines.

0 Citovat

A220 je hodně příjemná záležitost.

3 Citovat

Baníček napsal(a):

Díky moc za odpověď. Ono letět skoro 6 hodin v A 220  z YUL-SJO taky nic moc. Asi dám raději Filipíny s China Southern  nebo s China Airlines.

S China Airlines by to bylo super, ale obávám se, že myslíš Air China, a to už teda radši Austrian :-)

Destinačně je b) určitě lepší volbou.

0 Citovat

Baníček napsal(a): Zdravím, má někdo zkušenost s letem Austrian s B 767-300? Zvažuji let VIE - YUL - SJO.  a trochu mě děsí let  tímto 26 let starým flígrem. Díky za případné info. Aleš

Tvl... to je dotaz jak z nějakého koupáckého fóra. Důležitá je snad úroveň údržby a kultura bezpečnosti. Za mne tedy rozhodně 30 let starý 767 od Austrianu, než cokoli nového od Číňanů (čímž nemyslím Taiwan).

767 má navíc nejkultivovanější konfiguraci sedaček mezi současnými letadly, tak to využijte dokud to jde.

1 Citovat

Není nic lepšího než 767. Navíc létají sem v sezóně i starší 767 od Delty a ty nikdo neřeší. Důležité je jak to má starý interiér a samozřejmě údržba. S bezpečnosti jsou na tom všechna letadla téměř stejně. Co se tyče komfortu, tak 5let staré 787 muže být v interiéru daleko horší než 767. 

0